Säkra betalningar.

Betala med kort, förskott eller faktura

  1. Betalning med Payson

    Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

    Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

    Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet. 

    Läs mer om Payson här: www.payson.se

Överföring till säljarens bankkonto
Överföring mellan bankkonton är ett av de vanligaste betalsätten på Norrslöjd Var noga med att skriva rätt kontonummer och kom ihåg att skriva ett ”meddelande till mottagaren” (och gärna också en notering till dig själv) vid betalningen. Det kan t ex vara ditt namn eller ordernummer. Det blir då mycket enklare för både Norrslöjd och för dig själv att identifiera betalningen.